Fordítás

Hungarian Chinese (Traditional) English French German Russian

Bejelentkezés

Hűtőkamrák építése

 

A hűtőkamrák általában kétkomponensű poliuretán-, vagy PIR-hab szendvicspanelből készülnek, melyek vagy előre egyedi méretre gyártottak, vagy pedig a helyszínen az igény szerinti tetszőleges méretre alakíthatók. Speciális igények szerint a hűtőkamra készülhet a két "fegyverzet" közé applikált ásványgyapot töltetű panelekből is.

A panelek csatlakozásainál kívül saját lemezéből profilra hajlított lemezt, belül általában műanyag, vagy festett alumínium íves szegőelemet alkalmazunk. Az oldalfalak fogadására a talajon minden esetben rozsdamentes acél "U"-profil szolgál.

A hűtőkamrák általános esetben készülhetnek a RAL színskála szerinti por-szórt horganyzott acéllemezből, ill. különböző minőségű és látványú rozsdamentes acéllemezből. Egyedi igény szerint bármilyen dekor-lemez használható.

A panelek csatlakozásánál a hőhíd-mentes kapcsolat az elsődleges szempont. A sarkok, valamint a tető- és oldalfalak találkozásánál a panelek szerelésénél a megfelelő módszer az un. lépcsős kialakítás.

A kamrák falvastagsága általában 50; 60; 80; 100; 120; 140; 170 mm.

Az árajánlatok valamint a helyszíni felmérés ingyenes!

Az általunk kivitelezett hűtőkamrákra, valamint az azzal megrendelt és a kivitelezéshez szorosan kapcsolódó hűtéstechnikára 2 év térítésmentes garanciát biztosítunk.